
Koken
Zalm met Pistache-Kruim en Honing-Mosterd
Comfordfood 2.0
Bereidingstijd
24 minuten
Porties
4 porties
Beoordeling
10.0/10(1)
Beoordeel:
10.0/10(1)
Beoordeel dit recept:
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereidingswijze
- 1
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- 2
Hak de pistachenoten grof met een mes en zet apart.
- 3
Meng in een kom de grove Mosterd, honing, citroensap en olijfolie tot een gladde marinade.
- 4
Leg de zalmfilets op de bakplaat met de huid naar beneden en bestrijk de bovenkant met de marinade. Druk de gehakte pistachenoten er stevig op.
- 5
Bak de zalmfilets 12-14 minuten in de oven, tot de vis net gaar is en de korst goudbruin en knapperig.
Voedingswaarde (per portie)
383
kcal
24.3g
eiwit
17.6g
koolhydraten
25.4g
vet


