Zalm met Pistache-Kruim en Honing-Mosterd
Koken

Zalm met Pistache-Kruim en Honing-Mosterd

Comfordfood 2.0

Bereidingstijd
24 minuten
Porties
4 porties

Beoordeling

10.0/10(1)
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. 1

    Verwarm de oven voor op 200 graden celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.

  2. 2

    Hak de pistachenoten grof met een mes en zet apart.

  3. 3

    Meng in een kom de grove Mosterd, honing, citroensap en olijfolie tot een gladde marinade.

  4. 4

    Leg de zalmfilets op de bakplaat met de huid naar beneden en bestrijk de bovenkant met de marinade. Druk de gehakte pistachenoten er stevig op.

  5. 5

    Bak de zalmfilets 12-14 minuten in de oven, tot de vis net gaar is en de korst goudbruin en knapperig.

Voedingswaarde (per portie)

383
kcal
24.3g
eiwit
17.6g
koolhydraten
25.4g
vet

Tags

Gerelateerde recepten