
Koken
Pistache Panna Cotta
Een echte eye-catcher
Bereidingstijd
4 uur 15 minuten
Porties
6 porties
Beoordeling
10.0/10(1)
Beoordeel:
10.0/10(1)
Beoordeel dit recept:
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereidingswijze
- 1
Week de gelatineblaadjes in koud water. Halveer het vanillestokje met een scherp mes in de lengte. Schraap met het mes de vanille eruit.
- 2
Verwarm de slagroom, melk, de pistachepasta, de inhoud en de schil van het vanillestokje en suiker tot net onder het kookpunt.
- 3
Knijp de gelatine uit en los op in het warme roommengsel.
- 4
Hak pistachenoten fijn en roer erdoor.
- 5
Giet in ramekins en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.
- 6
Voor het opdienen ga je met een dun mesje langs de randen van de ramekin. Kiep de panna cotta voorzichtig ondersteboven op een bordje. Giet er een theelepel pistachepasta overheen en garneer met grofgehakte pistachenoten. Genieten!
Voedingswaarde (per portie)
376
kcal
2.4g
eiwit
19.5g
koolhydraten
32.2g
vet


