Pistache Panna Cotta
Koken

Pistache Panna Cotta

Een echte eye-catcher

Bereidingstijd
4 uur 15 minuten
Porties
6 porties

Beoordeling

10.0/10(1)
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. 1

    Week de gelatineblaadjes in koud water. Halveer het vanillestokje met een scherp mes in de lengte. Schraap met het mes de vanille eruit.

  2. 2

    Verwarm de slagroom, melk, de pistachepasta, de inhoud en de schil van het vanillestokje en suiker tot net onder het kookpunt.

  3. 3

    Knijp de gelatine uit en los op in het warme roommengsel.

  4. 4

    Hak pistachenoten fijn en roer erdoor.

  5. 5

    Giet in ramekins en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.

  6. 6

    Voor het opdienen ga je met een dun mesje langs de randen van de ramekin. Kiep de panna cotta voorzichtig ondersteboven op een bordje. Giet er een theelepel pistachepasta overheen en garneer met grofgehakte pistachenoten. Genieten!

Voedingswaarde (per portie)

376
kcal
2.4g
eiwit
19.5g
koolhydraten
32.2g
vet

Tags

Gerelateerde recepten