Vegan Pistache-Gelato
Bakken

Vegan Pistache-Gelato

Romig, vegan, lekker ijs

Bereidingstijd
6 uur 15 minuten
Porties
8 porties

Beoordeling

10.0/10(1)
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. 1

    Week de pistachenoten 2 uur in water en giet ze af.

  2. 2

    Doe de pistachenoten, kokosroom, amandelmelk, suiker, vanille-extract en een snuf zout in een blender en mix tot een zeer glad mengsel.

  3. 3

    Giet dit in een afsluitbare bak en zet in de vriezer. Roer na 2 uur goed door met een vork om ijskristallen te breken.

  4. 4

    Laat daarna nog 4 uur verder bevriezen. Haal het ijs 10 minuten voor serveren uit de vriezer zodat het zacht genoeg is om te scheppen.

Voedingswaarde (per portie)

337
kcal
7.1g
eiwit
23.7g
koolhydraten
24.9g
vet

Tags

Gerelateerde recepten