Pistache Parfait
Bakken

Pistache Parfait

Perfecter wordt het niet

Bereidingstijd
6 uur 30 minuten
Porties
6 porties

Beoordeling

10.0/10(1)
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. 1

    Rooster de pistachenoten kort in een droge pan en hak ze grof.

  2. 2

    Splits de eieren en klop de dooiers met suiker au bain-marie tot een luchtige massa.

  3. 3

    Klop de slagroom lobbig in een aparte kom.

  4. 4

    Spatel de pistachepasta en gehakte pistachenoten door de eiercrème.

  5. 5

    Meng voorzichtig de slagroom erdoor.

  6. 6

    Giet het mengsel in een cakevorm bekleed met plasticfolie.

  7. 7

    Laat minimaal 6 uur opstijven in de vriezer.

  8. 8

    Serveer in plakken en garneer met extra pistachenoten.

Voedingswaarde (per portie)

460
kcal
11.3g
eiwit
29.7g
koolhydraten
34.1g
vet

Tags

Gerelateerde recepten