
Bakken
Pistache Parfait
Perfecter wordt het niet
Bereidingstijd
6 uur 30 minuten
Porties
6 porties
Beoordeling
10.0/10(1)
Beoordeel:
10.0/10(1)
Beoordeel dit recept:
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereidingswijze
- 1
Rooster de pistachenoten kort in een droge pan en hak ze grof.
- 2
Splits de eieren en klop de dooiers met suiker au bain-marie tot een luchtige massa.
- 3
Klop de slagroom lobbig in een aparte kom.
- 4
Spatel de pistachepasta en gehakte pistachenoten door de eiercrème.
- 5
Meng voorzichtig de slagroom erdoor.
- 6
Giet het mengsel in een cakevorm bekleed met plasticfolie.
- 7
Laat minimaal 6 uur opstijven in de vriezer.
- 8
Serveer in plakken en garneer met extra pistachenoten.
Voedingswaarde (per portie)
460
kcal
11.3g
eiwit
29.7g
koolhydraten
34.1g
vet


