Pistache Hummus
Koken

Pistache Hummus

Gezond en fantastisch bij de borrel

Bereidingstijd
10 minuten
Porties
8 personen

Beoordeling

10.0/10(1)
Beoordeel dit recept:

Ingrediënten

Ingrediënten

Bereidingswijze

  1. 1

    Doe 2/3 van de pistachenoten, de olijfolie en de helft van het water in een keukenmachine en blend tot een gladde pasta.

  2. 2

    Voeg de rest van alle ingrediënten toe en blend tot het de juiste consistentie heeft. Is het te dik? Voeg steeds een eetlepel water toe. is het te dun? Voeg steeds een theelepel olijfolie toe.

  3. 3

    Hak de overgebleven pistachenoten grof en roer ze door de hummus. Heerlijk met een cracker, bij flatbread of om rauwkost in te dippen. Eet smakelijk!

Voedingswaarde (per portie)

231
kcal
8.7g
eiwit
11.1g
koolhydraten
15.7g
vet

Tags

Gerelateerde recepten