
Koken
Pistache Hummus
Gezond en fantastisch bij de borrel
Bereidingstijd
10 minuten
Porties
8 personen
Beoordeling
10.0/10(1)
Beoordeel:
10.0/10(1)
Beoordeel dit recept:
Ingrediënten
Ingrediënten
Bereidingswijze
- 1
Doe 2/3 van de pistachenoten, de olijfolie en de helft van het water in een keukenmachine en blend tot een gladde pasta.
- 2
Voeg de rest van alle ingrediënten toe en blend tot het de juiste consistentie heeft. Is het te dik? Voeg steeds een eetlepel water toe. is het te dun? Voeg steeds een theelepel olijfolie toe.
- 3
Hak de overgebleven pistachenoten grof en roer ze door de hummus. Heerlijk met een cracker, bij flatbread of om rauwkost in te dippen. Eet smakelijk!
Voedingswaarde (per portie)
231
kcal
8.7g
eiwit
11.1g
koolhydraten
15.7g
vet


